VT Industrial - шаблон joomla Окна

Τοπογραφική υποστήριξη με αποτύπωση φυσικού εδάφους, δημιουργεία μοντέλου εδάφους και σχεδίων, χαράξεις τεχνικών και οδοποιίας για το έργο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ Α' <ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΑΦΝΩΝΑ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Μ. ΕΥΜΟΙΡΟΥ>", της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ Α.Ε.

daf 1daf 2

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την άμεση συνεργασία με την εταιρεία Recap Survey, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της e-Compass Science & Technology Co., Ltd (e-survey) και της SANDING Instruments, ενώ παράλληλα διαθέτει στην ελληνική αγορά πληθώρα προϊόντων άλλων οίκων, όπως Nedo, ProNivo, Handheld, Outikel, Soten, ProgeSOFT, Diolkos3D κ.α. και από σήμερα θα εμπορεύεται Τοπογραφικό Εξοπλισμό στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 recap

e survey Sanding Gintec

 NedoDiolkosArchos

SunwayHandheldcstParrot

HemisphereOukitelEmdoor

SndwaySotenGeoelectron

Τοπογραφική Υποστηριξη στο έργο της ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Τ.Τ.Ε.Ε. <Κατασκευή Νέου Αιολικού Πάρκου "ΜΙΚΡΟΝΟΡΟΣ" 32.0 MW στη θέση "ΜΙΚΡΟΝΟΡΟΣ / ΚΑΒΑΑΡΗΣ / ΔΙΓΕΝΗΣ" Δήμου Αρριανών, Π.Ε. Ροδόπης.

aioliko 1aioliko 2

Συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία PRENECON Α.Ε.

Τεχνική Υποστήριξη στο αιολικό έργο "Α.Σ.Π.Η.Ε. ΙΣΧΥΟΣ 44.625 ΜW ΣΤΗ ΘΕΣΗ <ΛΙΒΑΔΙ> Δ.Ε. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ"

 Prenecon

Τοπογραφική υποστήριξη με αποτύπωση φυσικού εδάφους, δημιουργεία δικτύου και χαράξεις φρεατίων στο έργο της κατασκευαστικής εταιρείας ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ Α.Ε. "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΟΥ - ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"

IMG 20200525 101448

Σε συνέχεια της συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ Α.Ε. για το έργο:

" ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΙΣΓΑΓΓΕΙΑΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ Χ.Θ. 0+360Μ ΚΑΙ 0+550Μ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Ι.Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ - ΚΑΡΥΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΤΥΡΒΩΔΟΥΣ ΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ"

με τοπογραφική υποστήριξη για την εκτέλεση και κατασκευή του.

Συνεργασία με την τεχνική εταιρεία ΡΥΘΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε., με την αποτύπωση της δασικής οδοποιίας από Δασικό Χωριό Ερύμανθου προς Κερασοχώρι εως την περιοχή της κατασκευής τεχνικού στη Χ.Θ. 4+575,00 για το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΒΩΤΟΕΙΔΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΑΣΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙΟΥ".

Συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία "ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ Α.Ε." ως εξής:

  1.  Αποτύπωση Φυσικού Εδάφους για το έργο : " ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΙΣΓΑΓΓΕΙΑΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ Χ.Θ. 0+360Μ ΚΑΙ 0+550Μ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Ι.Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ - ΚΑΡΥΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΤΥΡΒΩΔΟΥΣ ΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ"
  2. Αποτύπωση Φυσικού Εδάφους για το έργο : ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ 'ΑΝΩ ΛΕΚΑΝΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΑΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ Ι.Μ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ"

 

 

3d

 

TAP

Συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο κτηριακό έργο "Σταθμός Συμπίεσης GCS00", στούς Κήπους νομού Έβρου. Το έργο αφορά την κατασκευή του Σταθμού Συμπίεσης GCS00 φυσικού αερίου του αγωγού TRANS ADRIATIC PIPELINE (TAP) στους Κήπους νομού Έβρου από την Κονοπραξία της ιταλικής RENCO S.p.A. και της ελληνικής ΤΕΡΝΑ Α.Ε.. Τοπογραφική Υποστήριξη με έμπειρο προσωπικό και Τοπογραφικό Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

AO

Τοπογραφική Αποτύπωση της περιοχής του Ιερού Κελιού Αγ. Βασιλείου - Οσίου Θεόφιλου του Μυροβλύτου της Ιεράς Μονής Παντοκράτορα στο Άγιον Όρος. Δημιουργία Ψηφιακού Μοντέλου εδάφους για υπόβαθρο μελέτης μέτρων Αντιστήριξης.

 

Kilkis 

Συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε., μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο έργο οδοποιίας " Οδικός Άξονας Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Δοϊράνη, Τμήμα Α/Κ Μαυρονερίου - Είσοδος Κιλκίς", στο Κιλκίς. Τοπογραφική Υποστήριξη με προσωπικό και Τοπογραφικό Εξοπλισμό.

Cameroon

Η εταιρεία μας συμμετέχει με επιστημονικό προσωπικό στην επίβλεψη των συνολικών εργασιών του έργου, του λατομείου και των Τοπογραφικών συνεργείων για λογαριασμό της κατασκευαστικής εταιρείας Bun’s Construction Company στο Έργο Ασφαλτόστρωσης του τμήματος Manki – Magba – Γέφυρα ποταμού Mapé, Δρόμος RN6 στο Βόρειο Καμερούν, μήκους 25,8 χιλιομέτρων.

Το έργο βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα του Καμερούν στην περιοχή του Φουμπάν (Foumban) και αποτελεί τμήμα του μεγάλου έργου Foumban – Tibati – Febadi – Ngaoundere με συνολικό μήκος 538 χιλιομέτρων.

 

logo

Η CNM TOPOGRAPHY ιδρύθηκε με έδρα την Ξάνθη, από την συνεργασία τριών νέων εξειδικευμένων Τοπογράφων Μηχανικών με δεκαετή εμπειρία σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα εντός και εκτός Ελλάδος, με σκοπό την προσφορά ειδικών και καινοτόμων τεχνικών υπηρεσιών.

Οι βασικοί στόχοι της εταιρείας είναι η προσφορά, με ποιότητα και συνέπεια, εξειδικευμένων υπηρεσιών σε έργα όλων των μεγεθών. Στην εταιρεία μας συμμετέχουν έμπειροι Τοπογράφοι, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι και Πολιτικοί Μηχανικοί δίνοντας την δυνατότητα στην εταιρεία να καλύπτει όλων των ειδών τις μελέτες και τεχνικές υπηρεσίες που είναι αναγκαίες σε ένα έργο.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα οχήματα που διαθέτουμε αλλά και το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, αποτελούν την πλέον οικονομική και αποτελεσματική λύση για την υλοποίηση οποιασδήποτε κλίμακας έργου, εντός και εκτός Ελλάδος.